Sac Metal Şekillendirme Simülasyon Yazılımı
Otomotiv, Beyaz Eşya,Savunma ve Havacılık Sanayi ve genel sac metal şekillendirme prosesleri için çözüm odaklı modüller sunan PAM – STAMP yazılımı, sac metal şekillendirme analizi ile ilgili tüm gereksinimlerinizi tek bir arayüzde toplamıştır.
Validasyon ( Doğrulama ) testleri, geri yaylanma, telafi çalışmaları gibi pek çok modülü bir arada bulunduran PAM – STAMP yazılımı , kalıp geometrisi geliştirme ( Die Maker ), hızlı kalıp tasarımı, fizibilite, üretim onayı konularında kullanıcılarına yardımcı olmaktadır.
Sac metal şekillendirme prosesleri her geçen gün daha zorlu prosesleri beraberinde getirmekte, bir o kadar da proses / metot, kalıp tasarım ve kalıp imalat / alıştırma süreçlerinin kısaltılması için farklı metotlar geliştirilmeye çalışılmaktadır. Bu süreçlerin kısaltılması için tasarım ve mühendislik çalışmalarının tam bir senkronizasyon içinde yürütülmesi gerekmektedir. Tkare Mühendislik olarak, Pam Stamp yazılı ile birlikte sac metal kalıp süreçlerinizi kısaltıyor, maliyetlerinizi düşürüyoruz. “Doğru proses, doğru kalıp tasarımı”
PAM-STAMP; eksiksiz, bütünleşik, ölçeklendirilebilir ve kullanım kolaylığı sunan bir sac metal şekillendirme çözüm tekniğidir. Sac Metal parçaların; fizibilite çalışmalarından, seri imalat sürecine kadar olan tüm aşamalarda ( Parça maliyeti, proseslerin belirlenmesi, ürün ve proses doğrulama ) Pam Stamp yazılımı ile sonuç odaklı ve doğru simülasyonlar yapabilirsiniz. Bu sürece metal malzemenin işlemden sonra ne kadar geri yaylanacağı ve tüm telafi çalışmaları da dahildir. PAM-STAMP otomotiv, beyaz eşya, savunma ve havacılık sektörlerine ve genel presleme işlemlerine yönelik özel çözümler sunmaktadır.
PAM-STAMP; kullanıcılarına, internet üzerinden iletişim olanağı sağlamaktadır. Proses Tasarım mühendislerini, malzeme tedarikçilerini, kalıp tasarımcılarını ve test işlemini gerçekleştirenleri, tasarımın ilk aşamasından üretime kadar olan süreçte bir araya getirmek PAM-STAMP ile mümkündür. Kullanılan bu internet teknolojisi; resimlerin, notların ve modellerin kolay bir biçimde paylaşımına olanak sağlayarak, çalışanlar arasında tam bir işbirliğinin oluşmasına yardımcı olmaktadır.